BMW Connected Drive

Vapaa tekemään sitä, mitä todella tahdot. BMW ConnectedDriven palveluilla ja sovelluksilla, jotka liittävät Sinut yhteen kaiken sen kanssa, mikä on Sinulle tärkeää. Lisämukavuutta tarjoavat BMW ConnectedDrive kuljettajan avustinjärjestelmät – jotta voit keskittyä olennaiseen. Valinta on Sinun: matkanjohtajia, viihdyttäjiä tai suojelusenkeleitä – Sinä päätät, kuka on matkalla kumppaninasi.

BMW CONNECTED DRIVE -PALVELUT SUOMESSA.

BMW ConnectedDriven SIM-kortilliset Teleservices- ja Älykäs hätäpuhelu -palvelut tulevat vakiovarusteluna kaikkiin BMW-malleihin (ei BMW Z4 Roadster), joista on tehty tilaussopimus 2016 alkaen. Lisävarusteena on myös mahdollista tilata 2016 alkaen BMW ConnectedDrive Services -palvelut ja sen lisävarusteiset toiminnot BMW Online sekä Remote Services. Vahvista BMW-jälleenmyyjältäsi varusteiden saatavuus.

BMW CONNECTED DRIVE -PALVELUT JA SOVELLUKSET.

Mitä BMW voi tehdä hyväksesi? Saattaa Sinut ajoissa perille? Löytää aina vastauksen kysymyksiisi? Tai tarjota aina erinomaista viihdettä? BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset tarjoavat lukuisia hyödyllisiä palveluita. Fiksusti ja innovatiivisesti ne helpottavat elämääsi ja tekevät jokaisesta ajomatkasta elämyksen.

BMW_location

ETSI. LÖYDÄ. IHASTU.

Löydä kaupungin parhaat ravintolat ja BMW Online -suositukset. Ja tuo osoitteet, tärkeimmät puhelinnumerot tai tekstiviestit My Info / Send to Car -toimintojen avulla autoon. ConnectedDrive Services -palvelujen ansiosta kaikki tämä on mahdollista. Ole aina selvillä kaikesta ja koe jokainen ajomatka uudella tavalla.
Saatavilla olevia palveluita:
– My Info / Send to Car
– BMW Online -sovellukset
– Glympse
– Google™-palvelut
– Life360

BMW_mobiilitoimisto

MOBIILITOIMISTOSI.

BMW ConnectedDrive tuo toimistosi BMW-autoon. Tee olosi mukavaksi ja pystytä toimistosi autoon. BMW ConnectedDriven ansiosta voit vastaanottaa ja lukea sähköposteja ja vastata niihin. Voit myös sanella ja lähettää muistiinpanoja tai viestejä. Tai synkronoida tietosi autosi kanssa. Entä mitä muuta maailmassa on meneillään? BMW-autosi tietää, mikä Sinua kiinnostaa ja lukee tuoreimmat uutiset ääneen audiolaitteiston kautta ajon aikana – kaikki tämä kuuluu ConnectedDrive Services -palveluihin. Palveluiden laajuus riippuu matkapuhelimen yhteensopivuudesta.
Saatavilla olevia palveluita:
– BMW Online -sovellukset
– BMW Online Office
– Bluetooth Office
– BMW Online News
– Kalenteri
– Siri-aktivointi

BMW_head_up

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigoinnin opastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

connected-drive-logo

Ota yhteys lähimpään Delta Bavaria liikkeeseen ja tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin

Ota yhteyttä