BMW EFFICIENT DYNAMICS

Vähemmän kulutusta. Enemmän ajamisen iloa.

Ajamisen iloa maksimaalisesta suorituskyvystä ja minimaalisesta kulutuksesta. BMW EfficientDynamics on BMW:n strategia, jolla minimoidaan polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöjä ja samalla kasvatetaan dynamiikkaa ja ajonautintoa. Se on toimenpidepaketti, joka kattaa voimansiirron, energianhallinnan ja auton konseptin – kaikki tämä vakiona jokaisessa BMW-autossa. Sitä on BMW EfficientDynamics.

 

BMW_dynamics_lajitelma

HUOMISEN TEKNIIKKAA. VAKIONA JO TÄNÄÄN.

Älykäs energianhallinta ja kevytrakenteet sekä aerodynamiikka- ja moottorin tehokkuustoimenpiteet tuovat kestävän kehityksen mukaisen liikkuvuuden vakiovarusteeksi jokaiseen BMW-autoon. Muita innovaatioita ovat uudet voimansiirtomuodot kuten innovatiivinen BMW eDrive -tekniikka. Seuraten BMW EfficientDynamicsin johtoajatusta BMW i kehittää uusia ideoita sähköiseen liikkuvuuteen ja luottaa siinä suhteessa moniin jo olemassa oleviin tekniikoihin.

 

BMW_historiikki

PITKÄT PERINTEET.

BMW EfficientDynamics jatkaa monivuotisia perinteitä. Unelma sähköisestä liikkuvuudesta toteutui jo vuonna 1972, kun BMW esitteli mallin BMW 1602e. Vuosien varrella BMW on kehittänyt muun muassa BMW E1 -mallin sekä BMW Vision EfficientDynamics -mallin – ja niin siitä on tullut yksi innovatiivisimmista autonvalmistajista maailmassa. Koe edistys ja tutustu nykyiseen mallistoon.

Katso mallisto