Delta Bavarian Yritysmyynti

BMW:n laaja mallisto ja EfficientDynamics-teknologia ovat saavuttaneet suuren suosion myös yritysautoilijoiden keskuudessa. Pitkälle kehitetyn moottoriteknologiamme avulla pystymme painamaan CO2-päästöt kilpailijoitamme alemmalle tasolle ja tarjoamaan samalla todellista ajamisen nautintoa yhdistettynä kilparyhmän kiistatta suurimpiin tehoihin.

Mallistomme tarjoaa sekä bensiini- että dieselmoottoreissa ympäristöystävällisen vaihtoehdon, mikä tarkoittaa yrityksellesi konkreettista hyötyä uudesta autoverolaista, luopumatta lainkaan suorituskyvystä tai ajamisen ilosta.

Tutustu kattavaan yritysautotarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

BMW_yritysmallisto

BMW Business -mallisto.

BMW Business -mallisto kattaa joukon huippuvarusteltuja BMW-malleja. BMW:n uudet moottorit pitävät CO2-päästöihin sidotun autoveron määrän kurissa, mahdollistaen ajamisen ilon nyt entistäkin useamman työsuhdeautoilijan ulottuville.

Katso BMW-mallisto

BMW_ympäristöarvot

Ympäristöarvot.

BMW Groupille kestävä kehitys on ehdoton ja kokonaisvaltainen toimintatapa. Suunnittelemme ja valmistamme autot vastuullisesti ja pyrimme minimoimaan ympäristörasitukset auton koko elinkaaren ajalta. Jokainen uusi BMW onkin kierrätettävissä yli 90 prosenttisesti.

BMW EfficientDynamics

Kestävän kehityksen kulmakivet tuotesuunnittelussa

– Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen vähentäminen
– Uusien ajoneuvokonseptien kehittäminen
– Liikenteen tehokkuuden parantaminen
– Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus
– Kierrätys
– Asiakastyytyväisyys