VOIMAKAS KANNANOTTO.

BMW 6-sarjan Gran Turismo.

BMW 6-sarjan Gran Turismo ihastuttaa ainutlaatuisella estetiikallaan ja sisätilalla, joka on yhtä avara kuin ylellinenkin. Sen suvereenit ajo-ominaisuudet takaavat urheilullisen dynamiikan – ja pitkillä matkoilla erinomaisen matkustusmukavuuden. Tämä auto on voimakas kannanotto – modernin muotoilun ja Gran Tourin herättämän ilon puolesta.

Ennakkomyyntihinnat alkaen 89.329 € (630d xDrive)

Moottorin teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive) 195 (265)/4000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (630d xDrive) 620/2000-2500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s. (630d xDrive) 6,0

 

 

 

”BMW 6-sarjan Gran Turismo on suunnattu vaativille asiakkaille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä, estetiikkaa ja poikkeuksellista ajomukavuutta.”

ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA

 

 

Täydellisen muotoinen.

Liikkeellepanevaa estetiikkaa.

Veistokselliset muodot ja pitkänomainen siluetti tekevät BMW 6-sarjan Gran Turismon olemuksesta vaikuttavan läsnäolevan. Tiukasti muotoillut pinnat muodostavat kontrastin loivasti alas kaartuvalle kattolinjalle, joka välittää eleganssia ja urheilullisuutta. Näyttävä perä korostaa tämän tavallisuudesta poikkeavan autokonseptin dynamiikkaa.

Matkakumppani jossa on tyyliä.

BMW 6-sarjan Gran Turismon matkustusmukavuus.

Estetiikan, tilavuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta uranuurtajan tyylivarmassa pitkänmatkan ajossa. Aktiivinen alustatekniikka päästää suvereenit ajo-ominaisuudet todella oikeuksiinsa – tämän auton ohjattavuus tekee vaikutuksen kaikissa nopeuksissa.

 

Ota yhteyttä »