Yhdistetyt voimat

BMW iPerformance-mallisto.

Huomisen liikkuvuustarpeet tämän päivän BMW-malleissa: huippumodernin moottoritekniikkansa ja suorituskykyisen litiumionisuurtehoakkunsa ansiosta iPerformance -mallit tekevät vaikutuksen vakaalla, valtavalla väännöllä ja kestävän kehityksen mukaisella tehokkuudella. Näin ne yhdistävät suunnannäyttävän liikkuvuuden ja valtaisan ajonautinnon.

Katso videolta kuinka voimat yhdistämällä saadaan parhaat puolet molemmista maailmoista. Suosittelemme laittamaan äänet päälle jotta voitte kokea hiljaisuuden!

 

BMW X5 iPerformance-malli

BMW X5 iPERFORMANCE.

Voimakas BMW TwinPower Turbo -moottori ja erittäin tehokas sähkömoottori saavat BMW X5 xDrive40e iPerformance-mallin liikkumaan, BMW xDrive -neliveto huolehtii parhaasta mahdollisesta pidosta ja erinomaisesta ketteräliikkeisyydestä.

Näin tämä auton yhdistää puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamiset suoritusarvot sekä optimaalisen pidon.

Tutustu tarkemmin »

Mallin BMW X5 xDrive40e iPerformance polttonesteen kulutus ja CO2-päästö:


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 3,4–3,3


CO2-päästö yhdistetty g/km: 78–77


Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 15,4–15,3

 

BMW 7-SARJAN iPERFORMANCE.

Ylimmän autoluokan BMW Sedan, jolla on pienen auton kulutusarvot. BMW 7-sarja, jossa on eDrive, on ylellisin ratkaisu tulevaisuuden liikkuvuuteen kestävän kehityksen mukaisesti.

Sähkö- ja polttomoottori toimivat täydellisessä yhteistyössä – älykkään energianhallinnan tukemana. Tulos: ihastuttava dynamiikka ja uraa uurtava tehokkuus.

Sedan 740e iPerformance »
Sedan 740Le iPerformance xDrive »

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästö: BMW 7-sarjan iPerformance -mallit


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,5–2,0


CO2-päästö yhdistetty g/km: 56–45


Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 13,9–12,5

 

BMW 5-SARJAN iPERFORMANCE.

Ajattele luovasti. Pysy ajan hermolla. Kaksi keskeistä konseptia kestävään menestykseen. BMW 530e iPerformance toteuttaa molempia täydellisesti ja on siten edellä aikaansa.

Se luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo plug-in-hybridivoimansiirtokonseptinsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta.

Tutustu BMW 5-sarjaan »

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästö: BMW 530e iPerformance


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 1,9*


CO2-päästö yhdistetty g/km: 44*


*Tässä esitetyt tiedot ovat vielä vahvistamattomia ennakkotietoja.

BMW 3-sarjan iPerformance-mallisto

BMW 3-SARJAN iPERFORMANCE.

BMW 330e iPerformance -mallissa sähkömoottorin ja BMW TwinPower Turbo -moottorin yhdistelmä liittää yhteen kahden maailman parhaat palat.

Vaikuttava ajodynamiikka, huippuluokan tehokkuus ja ympäristöystävällisyys, joka merkitsee paikallisesti päästötöntä ajoa – ainutlaatuinen konsepti sovitettuna täydellisesti BMW 3-sarjan laatuihin.

Katso koko 3-sarjan mallisto »

Mallin BMW 330e iPerformance polttonesteen kulutus ja CO2-päästö:


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1–1,9


CO2-päästö yhdistetty g/km: 49–44


Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9–11,0

 

BMW 2-SARJAN iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

Yhdistämällä BMW eDrive -tekniikan ja BMW TwinPower Turbo -moottorin BMW 225xe iPerformance Active Tourer tarjoaa sekä sähköisen ajoelämyksen että rajoittamattoman liikkuvuuden. Näiden kahden voimansiirtojärjestelmän älykäs yhteistyö tarjoaa asiakkaan käyttöön sähkötoimisen xDrive-nelivetojärjestelmän. Järjestelmää ohjataan automaattisesti, ja se tarjoaa jokaisessa ajotilanteessa parhaan mahdollisen pidon ja ketteräliikkeisyyden sekä optimoidut kulutus- ja CO2-arvot.

Katso koko 2-sarjan mallisto »

BMW 225xe iPerformance Active Tourerin polttonesteen kulutus ja CO2-päästö:


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1–2,0


CO2-päästö yhdistetty g/km: 49–46


Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9–11,8