ON A MISSION.

Täysin uusi BMW X3 on nyt täällä.

Uusi BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien ja suuren vapauden ilmentymä. Jo ensinäkemältä tämän auton vahva ulkonäkö herättää kiinnostuksen ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin maanteillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan tehden selväksi: perille pääsemisen vaivattomuudessa se erottuu edukseen muista.

Hinnat alkaen 59.298 € (xDrive20d)

Kiihtyvyys 0–100 km/h, sekuntia (xDrive20d) 8,0

CO2-päästö yhdistetty, g/km (xDrive20d) 142–132

Huippunopeus, km/h (xDrive20d) 213

Kulutus yhdistetty, l/100 km (xDrive20d) 5,4–5,0

Kompromissiton dynamiikka – kaikilla pinnoilla.

Nerokas xDrive-nelivetojärjestelmä.

 

 

 

”Siihen voi luottaa, kun sillä lähtee kohti tuntematonta, sillä sen sisäiset vahvuudet tietää ja tuntee.”

MARC MICHAEL MARKEFKA, BMW:N KESKIKOKOLUOKAN AUTOJEN MUOTOILUJOHTAJA

 

Sovittautuu sinun suunnitelmiisi.

BMW X3:lla on selvä tehtävä: Yhdistää ajamisen dynamiikka ja turvallisuus. Siten se on kaikissa tilanteissa ja kaikilla keleillä, myös huonossa säässä tai liukkaalla tiellä, omassa elementissään mukavana ja turvallisena autona. Ylivertaiseen ajoelämykseen sisältyvät aina vahva vääntö ja väkevä voima kaikissa ajonopeuksissa. Tai toisin ilmaistuna: BMW X3:llä tie päättyy vasta, kun sinä niin haluat.

VALMIS UUTEEN SEIKKAILUUN: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Haasteiden hakemisessa ja niistä selviytymisessä BMW X3:llä on nyt vertaisensa: SPECIALIZED for BMW E-Bike. Huippusporttinen sähköllä toimiva maastopolkupyörä, jossa moottori ja akku on täysin integroitu runkoon. Tässä sähköpolkupyörässä on kolme ajotilaa, joiden avulla matka taittuu äärimmäisissä ylä- ja alamäissä yhtä hyvin kuin tasamaalla. SPECIALIZED Mission Control -sovelluksella voit suunnitella ajomatkasi siten, että akku riittää koko matkalle. Akkua voidaan ladata erityisellä latausjohdolla BMW X3 -autosta. Ajamisen iloa uudella erinomaisella tavalla – maastosta riippumatta.

 

Ota yhteyttä »